Hoe boek je, en hoe gaat een trainingssessie?

 

Waar bestellen?

Je gaat naar www.positiveimpulse.nl koopt online per iDeal het gewenste lessenpakket (vanaf 1 trainingssessie) en boekt daarna met behulp van de kalender de datum en tijdstip/locatie/telnr samen met je kledingmaten.

Locatie?
De locatie mag niet verder liggen dan 5 km rondom Alkmaar i.v.m. de reistijd en andere boekingen.

Betalen?

Contant betalen bij de personal trainer is mogelijk maar bel dan even voor de afspraak. Onze diensten worden normaal gesproken via iDeal betaald middels het inschrijf of bestelformulier op onze website.

De training

Op de aangegeven datum & locatie komt de personal trainer met de opgegeven kledingmaten voor de onder kleding en vest voor jouw personal training. Waar de personal training gegeven wordt dient een stopcontact te zijn.

Terwijl het systeem van Miha Bodytec II wordt opgebouwd. Verstrekt de personal trainer het Miha Bodytec Tencel onder kleding, zodat je je elders kunt omkleden.

Het vest en gespen wordt met behulp van de personal trainer aangetrokken. Er zal voor aanvang je doel (ontspanning/afvallen/krachttraining) besproken worden, en je huidige maten opgeslagen om je vooruitgang goed te kunnen volgen.

Persoonsgebonden kaart?

Een persoonsgebonden kaart zal het ingestelde niveau op het Miha Bodytec systeem II onthouden voor de volgende keer.

De sessie kan beginnen!

20 minuten waarvan 4 seconden Impulsen en 4 seconden rust. De oefeningen worden voorgedaan door de personal trainer.

Na de training zal de personal trainer het Miha Bodytec Systeem II afbouwen, en mag jij je omkleden.

  • Aangeraden wordt half uur voor aanvang van de trainingssessie een paar glazen water te drinken.
0
Minuten

Laat je verrassen door de “positieve impulsen” en sta versteld van het resultaat. 

Tijdens de Bodytec training zorgt de elektro spier stimulatie ervoor dat alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijk intensief en effectief worden getraind